PCB layout

Hos PCB-Support har vi en stor ekspertise i design af printkort.
Vores erfaring spænder over mange markedssegmenter, blandt andet industriel, telecom, datacom, medicinsk og satellit/space.

Printudlægning drejer sig ikke bare om at forbinde komponenter på en printplade. Afhængig af opgaven kan der være mange faktorer der spiller ind, for eksempel banebredder, isolationsafstand, viatyper, signalhastigheder osv. Vi arbejder med såkaldt ”constraint driven designs”, hvilket betyder at vi, i samarbejde med kunden, indsætter de nødvendige designregler, enten på diagramniveau eller direkte i layoutværktøjet. Vores software kontrollerer herefter, at disse regler overholdes overalt på printet.

Hvis der er tale om et PCB design hvor der indgår high-speed eller impedanstilpassede signaler, er det meget vigtigt at få specificeret den rigtige PCB stackup. Derfor er vi altid i tæt dialog med kunden og/eller printleverandøren omkring dette. På den måde sikrer vi et PCB layout af høj kvalitet, og til den rigtige pris.

PCB-layout_pcb.support900x450
PCB Teknologi

Vi laver designs til alle typer PCB. Vi kan også være behjælpelige med en passende printleverandør.

Bibliotek

Vi anvender kundebiblioteker. Vi konstruerer komponenter efter kundens krav eller bruger vores eget IPC bibliotek.

3D Visualisering

Med Altium Designer og Allegro® kan vi lave mekaniske reviews og få et bedre overblik i hele layout forløbet.

Samarbejdspartnere

Vi har tæt kontakt med vore samarbejdspartnere inden for elektronik udvikling, test, mekanik, montering og print leverance.